Evet şimdi 3.günde nasıl bi yol izlediğimi inceleyebilirsiniz.
şöyle ki:
et kullanmak istemedim,fiyatlar malum,bunun yerine mantar aldım ve mantarlı bulgur pilavı yaptım. hemmen tarif altta,,,
1 tatlı kaşığı sıvı yağ,yeytinyağı. siz seçin
300g mantar
1 su bardağı bulgur
tuz
biraz karabiber
Önce yağı kızdırıp üstüne dilimlediğimiz mantarları atıyoruz, tuz atıyoruz(aşırıya kaçmadan) biraz karıştırıp altını kısıp kapağını kapatıyoruz.
mantarlarımız suyunu salıp çektikten sonra,mutlaka biraz suyu kalıyo bulgurumuzu koyup mantarın suyuyla kavuruyoruz. sonra üstüne bulgurların pişeceği kadar sıcak su, tuzu az olabilir biraz tuz.. vee karabiber. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiyo.
ben 3e böldüm ve sabah öğlen ve akşam şeklinde tükettim.
kalori olarakda çok yüksek olmadı.
şöyle ki:
et kullanmak istemedim,fiyatlar malum,bunun yerine mantar aldım ve mantarlı bulgur pilavı yaptım. hemmen tarif altta,,,
1 tatlı kaşığı sıvı yağ,yeytinyağı. siz seçin
300g mantar
1 su bardağı bulgur
tuz
biraz karabiber
Önce yağı kızdırıp üstüne dilimlediğimiz mantarları atıyoruz, tuz atıyoruz(aşırıya kaçmadan) biraz karıştırıp altını kısıp kapağını kapatıyoruz.
mantarlarımız suyunu salıp çektikten sonra,mutlaka biraz suyu kalıyo bulgurumuzu koyup mantarın suyuyla kavuruyoruz. sonra üstüne bulgurların pişeceği kadar sıcak su, tuzu az olabilir biraz tuz.. vee karabiber. Kapağını kapatıp kısık ateşte pişiyo.
ben 3e böldüm ve sabah öğlen ve akşam şeklinde tükettim.
kalori olarakda çok yüksek olmadı.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız.